Učinkovit serum za rast trepavica. Najbolji serum za trepavice - 2019

S pomoću pravilno odabranih kozmetika za njegu trepavica možeš ih zgušnjavati i produžiti i osim toga poboljšati njihovo opće stanje. Regeneratori i serum za trepavice imaju tako odabrane formule da bi bile neopasne za osjetljive oči i donosile spektakularan rezultat. Koji serum za rast trepavica bit će najbolji? Koji brand odabrati: Nanolash, Eveline ili Revitalash? Dajem vam neke savjete u ovom članku.

Serum za rast trepavica su danas jako popularni i žene ne mogu zamisliti svakodnevnu njegu bez njih. Nije to čudno, zahvaljujući njima možete hraniti, ojačati, produžiti trepavice, pa čak zaboraviti na maskare. Samo napomena: ključ za dobivanje obećanih rezultata je redovitost, dakle nemojte misliti da nakon tri puta korištenja regeneratora trepavice će biti kao iz reklame. U ovom članku ću se osredočiti na popularne brendove, a istodobno ću napisati što je serum za trepavice i na što obratiti pažnju pri izboru takvih kozmetika.

Regenerator a serum za trepavice

Na početku dobro je reći kakva je razlika između ove dvije vrste kozmetika. Ukratko, serum ima veću koncentraciju aktivnih sastojaka nego regenerator i zato pokazuje bolje njegovanje. Zadaća ovog proizvoda je snažno hranjenje koje postiže dostizanjem dubljih dijelova kože – ovo olakšava lagana i vodena konzistencija. Ova se razlika odnosi na tradicionalne kozmetike i jasno je da se serum za rast trepavica i regeneratori tretiraju kao zasebne grupe proizvoda.

serum za rast trepavica . serum za trepavice

Kada je riječ o trepavicama, stvar je jednostavna jer svaki serum je regenerator. I to je to. Nedavno serum za trepavice bio je definiran kao regenerator sa četkicom koja je bila stavljana neposredno uz liniju trepavica tako da bi imala kontakt s korijenom kose i ojačala kosu unutar. Sad češće se koristi pojam regeneratori za trepavice jer bolje predstavlja djelovanje proizvoda.

Ukratko, oba pojma u kontekstu trepavica koriste se naizmjenično i označaju istu kozmetiku, s istim svojstvima i rezultatom.

Najbolji serum za rast trepavica… znači koji?

Pri izboru kozmetike gledamo na obećanja proizvodača i očekujemo brze rezultate. Važniji je sadržaj kozmetike i brend. Ovdje imamo tri favorita – Nanolash, Eveline I RevitaLash. Ali po redu.

serum za rast trepavica prije svega mora stimulirati trepavice za prirodni rast i sprečavati njihovi gubitak i još osim toga dati lijep sjaj. Neki također dobro funkcioniraju kao podloga za maskaru. Najčešće prve rezultate može se vidjeti nakon 3-4 tjedna kada se koriste regenerator dva puta dnevno (ujutro i navečer). Najčešće dostupne su dva oblika serum za rast trepavica, naime s četkom koju se nanosi na trepavice ili tankom četkom kojom se boji crtu uz liniju trepavica.

U sadržaju je dobro tražiti prirodne sastojce. Na primjer RevitaLash Advanced sadrži antioksidativne ekstrakte ginsenga, zelenog čaja, palmeta te pšenice.

Dobar serum za trepavice za trepavice trebao bi sadržavati ricinusovo ulje, keratin, provitamin B5 i vitamin E. Također možeš naći sastojak poput bimatoprosta, što je vrlo kontroverzno zbog neželjenih poslijedica (npr. mogućnost zamračivanja kože oko očiju, dugotrajnog crvenila spojnice ili povećanog tlaka unutar oka), ali pokazuje neobična svojstva, jer uzrokuje vrlo intenzivan rast trepavica. Također provjeri je li proizvod dermatološki i oftalmološki testirani.

Koji serum za rast trepavica izabrati Nanolash, Eveline ili RevitaLash?

Na poljskom tržištu najpopularniji među regeneratorima su takvi brendovi kao RevitaLash, Eveline i Nanolash. Težko je reći koji proizvodi su najbolji jer ovo ovisi o individualnim potrebama i kondiciji trepavica.
Eveline je poljski brend koji nudi serum za trepavice 3in1 i čak 8in1 koje imaju jako dobre recenzije među ostalima na servisu Wizaz.pl. Njegovi serum za rast trepavica se koristi kao podloga za maskaru – ojačavaju njezino djelovanje i produžuju trajnost. Eveline je popularan ne samo zbog brzih rezultata, ali prije svega zbog cijene – samo oko 15 zlota.

Zašto je vrijedno koristiti serum za trepavice?
serum za rast trepavica

Nanolash se često pojavljuje na prvim mjestama u klasifikacjama. Preporučuje se ga ženama s produženim trepavicama (metoda 1:1) koje zahtjevaju nježnu njegu. Ovdje serum radi odlično: unatoč blagim sastojcima je djelotvoran, ubrzava prirodni rast trepavica i jasno ih jača. Nažalost kozmetike nisu najjeftinje – cijena oko 150 zlota.

Drugi brend je RevitaLash poznati po svojoj lijepoj povijesti. Naime, serum za rast trepavica je bio poklon liječnika Michaela Brinkenhoffa za bolesnu ženu Gayle,koja je izgubila trepavice zbog kemoterapije. Dosta je bio 5 tjedna za regeneraciju trepavica i danas kozmetike se preporučuje za rekonstrukciju trepavica nakon bolesti, iako sadrže spomenut bimatoprost, a točnije njegovu derivaciju – Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamid.

Zašto je vrijedno koristiti serum za trepavice?

Trajanje života trepavica je oko 3-6 mjeseci, nakon čega kosa pada. Faza rasta pada na prvih 30 dana i počine se stacionarna faza tijekom koje trepavice prirodno se produžaju. Zadatak serum za trepavice je produžiti ove faze s pomoću takvih sastojaka kao što su hijaluronska kiselina, biljni ekstrakti ili pantenol, koji ojačaju, zgušnjavaju i produžaju svojstava.

Ono što je najvažnije, serum i serum za trepavice mogu koristiti također osobe koje imaju duge, ali tanke trepavice jer mogu ih ojačati i zgušnjavati. S pomoću dobrog regeneratora za trepavice korištenog redovito i strpljivo, obris oka je jači i ima efekt koketne i guste zavjese iz trepavica.

Sending
User Rating 5 (2 votes)

Trenutno se specializira iz dijetetike na sveučilištu u Rijeci. Ima veliko znanje iz područja kozmetike i prehrane. Surađuje s timom dijetetičara koji su specjalisti u različitim područjama dijetetske terapije i liječnika drugih specijalnosti. Autorica mnogih zanimljivih publikacija. U svakodnevnom je životu sretna majka i žena. U slobodno vrijeme igra tenis i trči.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

You may also like