Kontakt

Kontakt

Nije važno koliko imaš godina, ovaj servis je za Tebe. Stranica healthnbeauty.com.hr je mjesto u kojem žene pišu za žene. Tipično ženska točka gledišta,konkretne informacije o mnogim zanimljivim temama, novosti iz mnogih područja. Pripremamo za Tebe članke posvećene određenoj dobnoj skupini, uglavnom iz područja Health&Beauty. Svaka žena će naći nešto za sebe, bez obzira na to kakve pitanja nju muče i zbog kakvih problema ne może spavati. Bavimo se temama koje mogu biti zanimljive za žene kao mi. Ponekad lagano, smiješno, ponekad smrtno ozbiljno,uvijek točno, nakon temeljitog poznavanja teme – osobno ili s pomoću stručnjaka. Healthnbeauty.com.hr ne bježi od svakodnevnih problema, izbora i neuspjeha, s kojima se čovjek lakše suočava, znajući da to su probleme žena na cijelom svijetu. Uživajte u čitanju.

Healthnbeauty.com.hr pripada medijskoj grupi kojom upravlja reklamna agencija Adinspire sp. z o. o.. Tvrtka nije odgovorna za sadržaj objavljen na web stranici. Materijali koji se nalaze na stranici dolaze od vanjskih autora. Informacije o proizvodu na web stranici potječu od proizvođača i partnerskih mreža odgovornih za njihovu proizvodnju i distribuciju. Stranica ima karakter informativni i savjetovni.

Glavni je urednik web stranice Maja Tomić kojeg hobi je pisanje, putovanje i zdrav život.

Obratite se nam putem kontakt obrasca.

 

Trenutno se specializira iz dijetetike na sveučilištu u Rijeci. Ima veliko znanje iz područja kozmetike i prehrane. Surađuje s timom dijetetičara koji su specjalisti u različitim područjama dijetetske terapije i liječnika drugih specijalnosti. Autorica mnogih zanimljivih publikacija. U svakodnevnom je životu sretna majka i žena. U slobodno vrijeme igra tenis i trči.